Ernst – op Muizenest!

Het is nieuw voor mij. Ik moet er nog aan wennen. Afijn, het begon afgelopen dinsdagmiddag met een e-mail van Frans van den Muijsenberg van het blog Muizenest. Hij kondigde aan dat hij zo vrij was mijn introtekst, foto en een drietal gedichten de volgende dag op zijn blog te plaatsen. Daar kon ik natuurlijk geen bezwaar tegen hebben, heb ik hem laten weten. Gisteravond was het zover. En zelfs onder de categorie Literatuur, en meteen achter mijn grote held Johnny Cash aan! Ben ik trots? Ja, maar ook een beetje (aangenaam) verrast. Verder weet ik het nog niet, haha. Ga maar gewoon kijken en spit vooral ook het hele Muizenest door, want er is ongelooflijk veel te zien, te horen, te lezen en te leren.
Een greep: Korte verhalen; Nederlandse en buitenlandse politiek en maatschappij; beeldende kunst en kunstgeschiedenis; muziek (+ video’s); literatuur (-geschiedenis); Midden-oosten; sport.
Je vind hieronder ook een link naar Uitgeverij Sylfaen, een nog jonge, door Frans in 2009 opgerichte uitgeverij, gevestigd op de plek waar de Rijn ons land binnenstroomt. Een stroom boeiende boeken – gaat dat zien!

De blog over mij: http://muizenest.nl/2015/01/21/ernst/

Muizenest: http://muizenest.wordpress.com

Uitgeverij Sylfaen: http://uitgeverij-sylfaen.nl/

Advertenties

2 gedachten over “Ernst – op Muizenest!”

Reacties zijn gesloten.