Eh?

Ja. Nieuwe pui. Was ik al een tijdje mee bezig. Werd een beetje tijd, vond ik. Beetje rust en ruimte. (Bescheiden) beetje kleur, hoewel ik daar nog eens krieties van een afstandje naar ga kijken. En ook nadenken over een header. Maar eerst even een blokje om, om te wennen. Jullie, lezers, waarschijnlijk ook :-)

En, staat ‘ie me?

Advertenties

13 gedachten over “Eh?”

 1. Vlamingen doen niet aan “puien”… gelukkig weet ik wat het is omdat ik ooit in jouw contreien in iets veel te klein en nieuw met “glazen achterpui” heb gewoond. Het vertalen kan ik ook niet “gevel” dekt de lading niet… de vlag dan weer wel :-)

  Liked by 1 persoon

  1. Gevel is inderdaad goed alternatief voor pui. Daarnaast kennen wij Vóórpui, het met strakke aluminium plaatwerk pimpen van het verval dat erachter plaatsvindt. Dit doen wij graag met slecht lopende winkels.

   Like

   1. Aan het raam van slechtlopende winkels hangen wij gewoon een bordje van een al dan niet imaginair op stapel staand stadsontwikkelingsplan. Daarentegen kennen wij ook het begrip “voorgevel”, wat naast de betekenis voorkant van een huis ook kan doelen op de cupmaat van een vrouw. Als die navenant is opteren wij eerder voor het begrip “Goed voorzien van oren en poten”. Heb ik nu net de cultuurkloof weer vergroot? Ai toch…

    Liked by 1 persoon

    1. Integendeel, pipsesippi. We hebben weer een variant geleerd op ‘flink bos hout voor de deur’. Waarvoor dank!

     Like

 2. We kennen elkaar net Ernst en om eerlijk te zijn……de oude pui staat me niet meer voor de geest. Ik ben inmiddels ook erg gehecht aan ruimte en aan rust, dus deze layout staat me wel aan. Edoch…..bespaar me! banners voor scootmobiels en gehoorapparaten.

  Liked by 1 persoon

Reacties zijn gesloten.